tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Bunch of Cats, Nr 108437

Tapet Bunch of Cats, Nr 108437

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Bunch of Cats"

Unika tapet "Bunch of Cats" i kategorin För barn är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Bunch of Cats" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Bunch of Cats" är: färgrik, djur, för barn, katter, rolig oraz tapeter.

Tapet "Bunch of Cats" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Bunch of Cats" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Bunch of Cats" är Färgstarkt. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Bunch of Cats" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Bunch of Cats" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Bunch of Cats" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum