tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Rabbit in the Stars, Nr 127186

Moderna tapet Rabbit in the Stars, Nr 127186

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Rabbit in the Stars"

Tapet "Rabbit in the Stars" i kategorin För barn är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Rabbit in the Stars" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rabbit in the Stars" är: djur, för barn, stjärnor, rolig, kanin oraz tapeter.

Moderna tapet "Rabbit in the Stars" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rabbit in the Stars" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Rabbit in the Stars" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Rabbit in the Stars" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Rabbit in the Stars" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Rabbit in the Stars" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum