tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Rabbit and Stars, Nr 126973

Moderna tapet Rabbit and Stars, Nr 126973

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Rabbit and Stars"

Modern tapet "Rabbit and Stars" i kategorin För barn är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Rabbit and Stars" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rabbit and Stars" är: abstrakt, djur, för barn, rolig, kanin oraz tapeter.

Moderna tapet "Rabbit and Stars" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rabbit and Stars" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Rabbit and Stars" är Vit. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Rabbit and Stars" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rabbit and Stars" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Rabbit and Stars" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum