tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Hairy Rabbits, Nr 126972

Tapet Hairy Rabbits, Nr 126972

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Hairy Rabbits"

Tapet "Hairy Rabbits" i kategorin För barn är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Hairy Rabbits" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Hairy Rabbits" är: abstrakt, djur, för barn, rolig, kanin oraz tapeter.

Tapet "Hairy Rabbits" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Hairy Rabbits" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Hairy Rabbits" är Vit. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Hairy Rabbits" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Hairy Rabbits" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Hairy Rabbits" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum