tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Follow the Rabbit, Nr 126977

Tapet Follow the Rabbit, Nr 126977

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Follow the Rabbit"

Trendiga tapet "Follow the Rabbit" i kategorin För barn är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Follow the Rabbit" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Follow the Rabbit" är: abstrakt, djur, för barn, rolig, kanin oraz tapeter.

Tapet "Follow the Rabbit" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Follow the Rabbit" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Follow the Rabbit" är Rosa. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Follow the Rabbit" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Follow the Rabbit" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Follow the Rabbit" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum