inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Zoo in the lens Nr 91406

Tapet Zoo in the lens Nr 91406

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Zoo in the lens"

Trendiga tapet "Zoo in the lens" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Zoo in the lens" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Zoo in the lens" är: djur, Foto, katter, hästar, hundar, apor, kanin oraz tapeter.

Moderna tapet "Zoo in the lens" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Zoo in the lens" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Zoo in the lens" är Brun. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Zoo in the lens" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Zoo in the lens" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Zoo in the lens" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter hundar Tapeter vardagsrum