tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Tracker Dog, Nr 126904

Tapet Tracker Dog, Nr 126904

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Tracker Dog"

Trendiga tapet "Tracker Dog" i kategorin För barn är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Tracker Dog" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tracker Dog" är: inskriptioner, på engelska, djur, för barn, rolig, hundar oraz tapeter.

Tapet "Tracker Dog" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Tracker Dog" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Tracker Dog" är Rosa. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Tracker Dog" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Tracker Dog" och andra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Tracker Dog" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum