tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Spotted Dogs, Nr 126976

Moderna tapet Spotted Dogs, Nr 126976

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Spotted Dogs"

Modern tapet "Spotted Dogs" i kategorin För barn är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Spotted Dogs" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Spotted Dogs" är: färgrik, djur, för barn, rolig, hundar oraz tapeter.

Moderna tapet "Spotted Dogs" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Spotted Dogs" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Spotted Dogs" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Spotted Dogs" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Spotted Dogs" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Spotted Dogs" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum