tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Giraffe: animal theme, Nr 89108

Tapet Giraffe: animal theme, Nr 89108

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Giraffe: animal theme"

Modern tapet "Giraffe: animal theme" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Giraffe: animal theme" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Giraffe: animal theme" är: natur, djur, zebror, animalprint oraz tapeter.

Moderna tapet "Giraffe: animal theme" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Giraffe: animal theme" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Giraffe: animal theme" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Giraffe: animal theme" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Giraffe: animal theme" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Giraffe: animal theme" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter sovrum