inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Like ships on the sky Nr 89339

Moderna tapet Like ships on the sky Nr 89339

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Like ships on the sky"

Unika tapet "Like ships on the sky" i kategorin Djur är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Like ships on the sky" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Like ships on the sky" är: natur, djur, insekter oraz tapeter.

Moderna tapet "Like ships on the sky" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Like ships on the sky" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Like ships on the sky" är Turkos. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Like ships on the sky" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Like ships on the sky" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Like ships on the sky" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE