inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Butterflies and Concrete Nr 89659

Moderna tapet Butterflies and Concrete Nr 89659

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Butterflies and Concrete"

Tapet "Butterflies and Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Butterflies and Concrete" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Butterflies and Concrete" är: färgrik, textur, djur, grå, för barn, rosa, betong, fjärilar oraz tapeter.

Moderna tapet "Butterflies and Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Butterflies and Concrete" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Butterflies and Concrete" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Butterflies and Concrete" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Butterflies and Concrete" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Butterflies and Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.