inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Watercolour Fish Nr 113780

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Watercolour Fish"

Modern tapet "Watercolour Fish" i kategorin Djur är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Watercolour Fish" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Watercolour Fish" är: bakgrund, djur, mönster, vatten, blå, fiskar oraz tapeter.

Moderna tapet "Watercolour Fish" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Watercolour Fish" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Watercolour Fish" är Blå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Watercolour Fish" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Watercolour Fish" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Watercolour Fish" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE