tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Watercolour Fish, Nr 113780

Tapet Watercolour Fish, Nr 113780

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Watercolour Fish"

Modern tapet "Watercolour Fish" i kategorin Djur är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Watercolour Fish" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Watercolour Fish" är: bakgrund, djur, mönster, vatten, blå, fiskar oraz tapeter.

Moderna tapet "Watercolour Fish" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Watercolour Fish" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Watercolour Fish" är Blå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Watercolour Fish" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Watercolour Fish" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Watercolour Fish" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum