tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Sea Shoal, Nr 127007

Tapet Sea Shoal, Nr 127007

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Sea Shoal"

Modern tapet "Sea Shoal" i kategorin För barn är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Sea Shoal" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Sea Shoal" är: djur, för barn, fiskar oraz tapeter.

Tapet "Sea Shoal" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Sea Shoal" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Sea Shoal" är Vit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Sea Shoal" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Sea Shoal" och andra vackra tapeter ifrån kategorin För barn samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Sea Shoal" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum