tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Oriental fish, Nr 89329

Tapet Oriental fish, Nr 89329

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Oriental fish"

Dekorativa tapet "Oriental fish" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Oriental fish" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Oriental fish" är: natur, djur, orientera, fiskar oraz tapeter.

Moderna tapet "Oriental fish" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Oriental fish" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Oriental fish" är Gul. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Oriental fish" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Oriental fish" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Oriental fish" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter fiskar Tapeter vardagsrum