tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Fish Among Flowers, Nr 127008

Tapet Fish Among Flowers, Nr 127008

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Fish Among Flowers"

Tapet "Fish Among Flowers" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Fish Among Flowers" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fish Among Flowers" är: natur, blommor, svartvitt, fiskar oraz tapeter.

Moderna tapet "Fish Among Flowers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Fish Among Flowers" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Fish Among Flowers" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Fish Among Flowers" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Fish Among Flowers" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Fish Among Flowers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.