tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Colourful Shoal, Nr 127019

Tapet Colourful Shoal, Nr 127019

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Colourful Shoal"

Modern tapet "Colourful Shoal" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Colourful Shoal" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourful Shoal" är: färgrik, djur, fiskar oraz tapeter.

Moderna tapet "Colourful Shoal" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Colourful Shoal" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Colourful Shoal" är Färgstarkt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Colourful Shoal" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Colourful Shoal" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Colourful Shoal" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter dla chłopca Tapeter för flickrum