inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Pilgrims of the Sky Nr 89667

Moderna tapet Pilgrims of the Sky Nr 89667

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Pilgrims of the Sky"

Tapet "Pilgrims of the Sky" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Pilgrims of the Sky" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pilgrims of the Sky" är: bakgrund, textur, djur, grå, fåglar, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Pilgrims of the Sky" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Pilgrims of the Sky" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Pilgrims of the Sky" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Pilgrims of the Sky" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Pilgrims of the Sky" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Pilgrims of the Sky" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter fåglar Tapeter vardagsrum Tapeter industriell Tapeter rustika