inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Flight of hummingbirds Nr 95740

Taggar: #fåglar, #tapeter

Tapet Flight of hummingbirds Nr 95740

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Flight of hummingbirds"

Dekorativa tapet "Flight of hummingbirds" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Flight of hummingbirds" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Flight of hummingbirds" är: fåglar oraz tapeter.

Tapet "Flight of hummingbirds" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Flight of hummingbirds" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Flight of hummingbirds" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Flight of hummingbirds" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Flight of hummingbirds" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Flight of hummingbirds" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.