tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Animal theme: zebra, Nr 89104

Tapet Animal theme: zebra, Nr 89104

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Animal theme: zebra"

Tapet "Animal theme: zebra" i kategorin Djur är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Animal theme: zebra" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Animal theme: zebra" är: natur, djur, zebror, animalprint oraz tapeter.

Moderna tapet "Animal theme: zebra" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Animal theme: zebra" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Animal theme: zebra" är Svartvitt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Animal theme: zebra" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Animal theme: zebra" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Animal theme: zebra" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum