tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Unsolved mystery, Nr 89236

Moderna tapet Unsolved mystery, Nr 89236

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Unsolved mystery"

Dekorativa tapet "Unsolved mystery" i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Unsolved mystery" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Unsolved mystery" är: bakgrund, Prydnader oraz tapeter.

Moderna tapet "Unsolved mystery" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Unsolved mystery" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Unsolved mystery" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Unsolved mystery" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Unsolved mystery" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Unsolved mystery" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.