tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Oriental Ornaments, Nr 107766

Tapet Oriental Ornaments, Nr 107766

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Oriental Ornaments"

Unika tapet "Oriental Ornaments" i kategorin Dekoration är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Oriental Ornaments" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Oriental Ornaments" är: bakgrund, textur, mönster, orientera, Prydnader, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Oriental Ornaments" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Oriental Ornaments" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Oriental Ornaments" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Oriental Ornaments" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Oriental Ornaments" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Oriental Ornaments" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum