tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Floral Ornaments (Grey), Nr 108166

Tapet Floral Ornaments (Grey), Nr 108166

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Floral Ornaments (Grey)"

Dekorativa tapet "Floral Ornaments (Grey)" i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Floral Ornaments (Grey)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Floral Ornaments (Grey)" är: blommor, geometrisk, geometriska former, Prydnader, grå oraz tapeter.

Moderna tapet "Floral Ornaments (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Floral Ornaments (Grey)" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Floral Ornaments (Grey)" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Floral Ornaments (Grey)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Floral Ornaments (Grey)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Floral Ornaments (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum Tapeter för skönhetscenter, för frisör