tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Dapper dance, Nr 89383

Tapet Dapper dance, Nr 89383

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Dapper dance"

Modern tapet "Dapper dance" i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Dapper dance" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dapper dance" är: växter, Prydnader oraz tapeter.

Tapet "Dapper dance" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dapper dance" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Dapper dance" är Beige. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dapper dance" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dapper dance" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Dapper dance" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.