tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Cream Trias, Nr 117674

Tapet Cream Trias, Nr 117674

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Cream Trias"

Tapet "Cream Trias" i kategorin Dekoration är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Cream Trias" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cream Trias" är: bakgrund, textur, Vintage, retro, Prydnader oraz tapeter.

Moderna tapet "Cream Trias" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Cream Trias" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Cream Trias" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Cream Trias" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Cream Trias" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Cream Trias" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.