tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Colourful Tiles, Nr 107757

Moderna tapet Colourful Tiles, Nr 107757

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Colourful Tiles"

Modern tapet "Colourful Tiles" i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Colourful Tiles" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourful Tiles" är: bakgrund, färgrik, textur, mönster, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Colourful Tiles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Colourful Tiles" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Colourful Tiles" är Färgstarkt. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Colourful Tiles" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Colourful Tiles" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Colourful Tiles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum