tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Cheerfulness , Nr 89238

Tapet Cheerfulness , Nr 89238

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Cheerfulness "

Unika tapet "Cheerfulness " i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Cheerfulness " och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cheerfulness " är: bakgrund, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Cheerfulness " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Cheerfulness " som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Cheerfulness " är Grön. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Cheerfulness " med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Cheerfulness " och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Cheerfulness " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.