tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Ceramic Kaleidoscope, Nr 89557

Moderna tapet Ceramic Kaleidoscope, Nr 89557

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Ceramic Kaleidoscope"

Dekorativa tapet "Ceramic Kaleidoscope" i kategorin Dekoration är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Ceramic Kaleidoscope" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ceramic Kaleidoscope" är: bakgrund, mönster, orientera, brun, mosaik oraz tapeter.

Moderna tapet "Ceramic Kaleidoscope" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Ceramic Kaleidoscope" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Ceramic Kaleidoscope" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Ceramic Kaleidoscope" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Ceramic Kaleidoscope" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Ceramic Kaleidoscope" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.