tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Blue mosaic, Nr 89250

Tapet Blue mosaic, Nr 89250

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blue mosaic"

Dekorativa tapet "Blue mosaic" i kategorin Dekoration är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Blue mosaic" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blue mosaic" är: orientera, mosaik oraz tapeter.

Moderna tapet "Blue mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Blue mosaic" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Blue mosaic" är Ljusblå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Blue mosaic" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blue mosaic" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Blue mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.