inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Infiltration of Flowers Nr 143335

Tapet Infiltration of Flowers Nr 143335

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Infiltration of Flowers"

Unika tapet "Infiltration of Flowers" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Infiltration of Flowers" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Infiltration of Flowers" är: natur, växter oraz blommor.

Moderna tapet "Infiltration of Flowers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Infiltration of Flowers" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Infiltration of Flowers" är Svart. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Infiltration of Flowers" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Infiltration of Flowers" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Infiltration of Flowers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE