inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Herbal Scent Nr 138642

Tapet Herbal Scent Nr 138642

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Herbal Scent"

Unika tapet "Herbal Scent" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Herbal Scent" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Herbal Scent" är: natur, växter, blommor oraz äng.

Tapet "Herbal Scent" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Herbal Scent" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Herbal Scent" är Grön. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Herbal Scent" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Herbal Scent" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Herbal Scent" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE