inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Feathery Beauty Nr 134559

Moderna tapet Feathery Beauty Nr 134559

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Feathery Beauty"

Unika tapet "Feathery Beauty" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Feathery Beauty" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Feathery Beauty" är: natur, växter oraz löv.

Tapet "Feathery Beauty" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Feathery Beauty" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Feathery Beauty" är Grön. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Feathery Beauty" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Feathery Beauty" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Feathery Beauty" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE