inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet English Flowers (Colourful) Nr 117979

Tapet English Flowers (Colourful) Nr 117979

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "English Flowers (Colourful)"

Dekorativa tapet "English Flowers (Colourful)" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "English Flowers (Colourful)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "English Flowers (Colourful)" är: natur, växter, blommor, färgrik oraz tapeter.

Tapet "English Flowers (Colourful)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "English Flowers (Colourful)" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "English Flowers (Colourful)" är Färgstarkt. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "English Flowers (Colourful)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "English Flowers (Colourful)" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "English Flowers (Colourful)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE