tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Watercolour Flowers, Nr 89759

Moderna tapet Watercolour Flowers, Nr 89759

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Watercolour Flowers"

Trendiga tapet "Watercolour Flowers" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Watercolour Flowers" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Watercolour Flowers" är: natur, växter, blommor, färgrik, tulpaner oraz tapeter.

Moderna tapet "Watercolour Flowers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Watercolour Flowers" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Watercolour Flowers" är Vit. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Watercolour Flowers" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Watercolour Flowers" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Watercolour Flowers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.