tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Tropical Paradise, Nr 113781

Tapet Tropical Paradise, Nr 113781

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Tropical Paradise"

Tapet "Tropical Paradise" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Tropical Paradise" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tropical Paradise" är: natur, växter, bakgrund, löv, grön, tropisk, djungel oraz tapeter.

Tapet "Tropical Paradise" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Tropical Paradise" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Tropical Paradise" är Grön. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Tropical Paradise" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Tropical Paradise" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Tropical Paradise" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum