tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Tropical Flowers (Turquoise), Nr 108513

Tapet Tropical Flowers (Turquoise), Nr 108513

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Tropical Flowers (Turquoise)"

Modern tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" är: natur, växter, blommor, löv, tropisk, djungel oraz tapeter.

Moderna tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" är Lila. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Tropical Flowers (Turquoise)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.