tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Tropical Flowers (Red), Nr 108511

Moderna tapet Tropical Flowers (Red), Nr 108511

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Tropical Flowers (Red)"

Tapet "Tropical Flowers (Red)" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Tropical Flowers (Red)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tropical Flowers (Red)" är: natur, växter, blommor, löv, tropisk, djungel oraz tapeter.

Moderna tapet "Tropical Flowers (Red)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Tropical Flowers (Red)" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Tropical Flowers (Red)" är Grön. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Tropical Flowers (Red)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Tropical Flowers (Red)" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Tropical Flowers (Red)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.