tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Sunny Leaf Dance, Nr 134557

Tapet Sunny Leaf Dance, Nr 134557

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Sunny Leaf Dance"

Dekorativa tapet "Sunny Leaf Dance" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Sunny Leaf Dance" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Sunny Leaf Dance" är: natur, växter oraz blommor.

Moderna tapet "Sunny Leaf Dance" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Sunny Leaf Dance" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Sunny Leaf Dance" är Lila. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Sunny Leaf Dance" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Sunny Leaf Dance" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Sunny Leaf Dance" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.