tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Subtle Poppy, Nr 118593

Tapet Subtle Poppy, Nr 118593

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Subtle Poppy"

Dekorativa tapet "Subtle Poppy" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Subtle Poppy" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Subtle Poppy" är: natur, växter, bakgrund, blommor, svartvitt, vallmo oraz tapeter.

Moderna tapet "Subtle Poppy" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Subtle Poppy" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Subtle Poppy" är Svartvitt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Subtle Poppy" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Subtle Poppy" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Subtle Poppy" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter för skönhetscenter, för frisör