tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Spring Ornament, Nr 134429

Tapet Spring Ornament, Nr 134429

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Spring Ornament"

Unika tapet "Spring Ornament" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Spring Ornament" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Spring Ornament" är: natur, växter oraz löv.

Moderna tapet "Spring Ornament" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Spring Ornament" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Spring Ornament" är Vit. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Spring Ornament" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Spring Ornament" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Spring Ornament" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.