tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Sound of Honey Nature, Nr 134552

Tapet Sound of Honey Nature, Nr 134552

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Sound of Honey Nature"

Modern tapet "Sound of Honey Nature" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Sound of Honey Nature" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Sound of Honey Nature" är: natur, växter, blommor oraz löv.

Tapet "Sound of Honey Nature" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Sound of Honey Nature" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Sound of Honey Nature" är Brun. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Sound of Honey Nature" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Sound of Honey Nature" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Sound of Honey Nature" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.