tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Roman Plants, Nr 118590

Tapet Roman Plants, Nr 118590

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Roman Plants"

Unika tapet "Roman Plants" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Roman Plants" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Roman Plants" är: natur, växter, bakgrund, textur, Vintage oraz tapeter.

Moderna tapet "Roman Plants" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Roman Plants" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Roman Plants" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Roman Plants" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Roman Plants" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Roman Plants" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.