tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Magnolia Twigs, Nr 114930

Tapet Magnolia Twigs, Nr 114930

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Magnolia Twigs"

Modern tapet "Magnolia Twigs" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Magnolia Twigs" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Magnolia Twigs" är: natur, växter, bakgrund, blommor, mönster, pastelove oraz tapeter.

Moderna tapet "Magnolia Twigs" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Magnolia Twigs" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Magnolia Twigs" är Rosa. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Magnolia Twigs" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Magnolia Twigs" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Magnolia Twigs" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.