tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Ivy Shoots, Nr 134421

Moderna tapet Ivy Shoots, Nr 134421

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Ivy Shoots"

Tapet "Ivy Shoots" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Ivy Shoots" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ivy Shoots" är: natur, växter oraz löv.

Tapet "Ivy Shoots" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Ivy Shoots" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Ivy Shoots" är Vit. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Ivy Shoots" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Ivy Shoots" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Ivy Shoots" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.