tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Iridescent Plants, Nr 134424

Moderna tapet Iridescent Plants, Nr 134424

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Iridescent Plants"

Dekorativa tapet "Iridescent Plants" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Iridescent Plants" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Iridescent Plants" är: natur, växter oraz löv.

Tapet "Iridescent Plants" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Iridescent Plants" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Iridescent Plants" är Vit. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Iridescent Plants" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Iridescent Plants" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Iridescent Plants" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.