tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tapet Green Madness, Nr 135521

Tapet Green Madness, Nr 135521

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Green Madness"

Unika tapet "Green Madness" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Green Madness" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Green Madness" är: natur, löv oraz djungel.

Moderna tapet "Green Madness" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Green Madness" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Green Madness" är Grön. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Green Madness" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Green Madness" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Green Madness" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.