tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Fresh Magnolias, Nr 113754

Moderna tapet Fresh Magnolias, Nr 113754

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Fresh Magnolias"

Trendiga tapet "Fresh Magnolias" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Fresh Magnolias" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fresh Magnolias" är: natur, växter, bakgrund, blommor, magnolior, pastelove oraz tapeter.

Tapet "Fresh Magnolias" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Fresh Magnolias" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Fresh Magnolias" är Vit. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Fresh Magnolias" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Fresh Magnolias" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Fresh Magnolias" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.