tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Field of Poppies (Golden), Nr 108423

Tapet Field of Poppies (Golden), Nr 108423

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Field of Poppies (Golden)"

Trendiga tapet "Field of Poppies (Golden)" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Field of Poppies (Golden)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Field of Poppies (Golden)" är: natur, växter, blommor, mönster, vallmo oraz tapeter.

Tapet "Field of Poppies (Golden)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Field of Poppies (Golden)" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Field of Poppies (Golden)" är Guld. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Field of Poppies (Golden)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Field of Poppies (Golden)" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Field of Poppies (Golden)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum