tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Exotic Splendor , Nr 134560

Moderna tapet Exotic Splendor , Nr 134560

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Exotic Splendor "

Dekorativa tapet "Exotic Splendor " i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Exotic Splendor " och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exotic Splendor " är: natur, växter, blommor oraz löv.

Moderna tapet "Exotic Splendor " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Exotic Splendor " som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Exotic Splendor " är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Exotic Splendor " med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Exotic Splendor " och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Exotic Splendor " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.