tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Exotic flower - white, Nr 89328

Tapet Exotic flower - white, Nr 89328

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Exotic flower - white"

Trendiga tapet "Exotic flower - white" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Exotic flower - white" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exotic flower - white" är: natur, växter, blommor, löv, djungel oraz tapeter.

Moderna tapet "Exotic flower - white" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Exotic flower - white" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Exotic flower - white" är Grön. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Exotic flower - white" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Exotic flower - white" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Exotic flower - white" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter för skönhetscenter, för frisör