tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet English Flowers (Black and White), Nr 117980

Tapet English Flowers (Black and White), Nr 117980

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "English Flowers (Black and White)"

Modern tapet "English Flowers (Black and White)" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "English Flowers (Black and White)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "English Flowers (Black and White)" är: natur, växter, blommor, svartvitt oraz tapeter.

Tapet "English Flowers (Black and White)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "English Flowers (Black and White)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "English Flowers (Black and White)" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "English Flowers (Black and White)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "English Flowers (Black and White)" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "English Flowers (Black and White)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.